VOLGENDE EDITIE
4 tot 6 FEB '26

Het Walhalla van de industriële automatisering en Industrie4.0 is terug in haar meest preferente periode.

Nieuws

Het Walhalla van de industriële automatisering en Industrie4.0 is terug in haar meest preferente periode.

06/12/2023

De gebruikelijke ingrediënten, waaronder de timing, het marktconforme aanbod in de 7 technologieroutes, de sterke partnerships, de Connectivator, de Nocturne, de Expert Classes,... gecombineerd met de actuele geopolitieke, demografische en technologisch disruptieve setting, vormen de ideale receptuur voor de editie 2024.

 


De technologische toekomst van de Benelux industrie ligt dichter bij dan u denkt. Kortrijk Xpo wordt van 31 januari t.e.m. 2 februari 2024 terug de techno-scène, voor de 7e editie van de snelst groeiende Benelux vakbeurs voor industriële automatisering.
GRATIS BEZOEKERSREGISTRATIE

Gerelateerd nieuws

11/01/2024

Samen de 'achterstand' interne personeelsopleiding gericht/gezellig inhalen Alle hens aan dek ?! Kleine en middelgrote productiebedrijven zitten op vandaag vaak klem tussen te weinig waardevolle medewerkers, een beladen agenda en de urgentie om -soms verplicht- opleidingen te volgen om samen sterker en productiever te kunnen werken.

21/12/2023

Een zware cocktail dient zich aan, mogelijks aan de feesttafel, maar vermoedelijk ook anno 2024.

14/12/2023

Het komende halfjaar wordt voor vele industriesectoren minstens even de kuitspieren trainen om de kwantumsprong te maken. Als het economisch even lastig wordt, en de competitie in de nek ademt, dan komt innovatie, productiviteit en pragmatisch inzicht op de eerste plaats als u straks uw nieuwjaarsbrief in het bedrijf voorleest.

19/04/2022

U hoorde het wellicht overal gonzen, onder collega’s, sectorgenoten en uw leveranciers… Indumation.be 2022, van 18 tot 20 mei in Kortrijk Xpo, opent voor de 6e maal de poorten naar het Walhalla van industriële automatisering en I4.0 (3 hectare met 240 mondiale techbedrijven on show). We verklappen u alvast de essentie - nog voor u hier verder...