VOLGENDE EDITIE
4 tot 6 FEB '26

FRIDAY IS TEAMDAY OP INDUMATION.BE 2024

Nieuws

FRIDAY IS TEAMDAY OP INDUMATION.BE 2024

11/01/2024

Samen de 'achterstand' interne personeelsopleiding gericht/gezellig inhalen Alle hens aan dek ?! Kleine en middelgrote productiebedrijven zitten op vandaag vaak klem tussen te weinig waardevolle medewerkers, een beladen agenda en de urgentie om -soms verplicht- opleidingen te volgen om samen sterker en productiever te kunnen werken.

Dat is dus een 'Catch 22' - want hoe ga je die operationele teams uit productie, engineering, maintenance, etc... gaan opleiden als daar amper tijd, ruimte of 'goesting' voor is?

Met moeite tijd voor een gezellige teambuilding, waar medewerkers even onderling terug kunnen verbinden. Integendeel, vaak nog een vaste vrijdagvergadering tussen de kiezen om dan het weekend tegemoet te rijden. Werkgevers en afdelingshoofden zitten met de handen in het haar want oudere werknemers moeten bijblijven, en jongere snakken naar nieuwe uitdagingen.
It’s Friday – It’s Teamday
 
Wat dacht u van een leerrijke, productieve en toffe hands-on opleiding die voor u kant-en-klaar & instap-klaar is …een zegen, niet ?

Op vrijdag 2 februari (tussen 10 en 16 uur) staat de grootste Benelux-beurs voor industriële automatisering, digitalisering en innovatie open voor alle teams van (kleinere) productie organisaties die hun medewerkers snel, gericht, gratis en vooral gezellig willen klaarstomen voor nieuwe inzichten, skills en innovatietrajecten op de werkvloer.
Het programma (vanaf 10u00) :
  • Ontvangst van uw team met koffie & ontbijtkoeken
     
  • Mogelijkheid tot het volgen van twee Immersion Classes: Start2Smartmaintenance en Start2Collaborate
     
  • Vrijblijvende demotour met uw collega's bij selectie exposanten binnen deze thema's of vrij beursbezoek aan Indumation.be
     
  • (Gratis) lunch met uw team in de beursbar over de middag

Kortom, uw tijdsgebrek, honger naar opleiding en innovatie, samen op stap en effectieve honger en dorst worden gestild in amper 4 uur…is dat nu even zinvol het weekend tegemoet rijden. Inschrijven doet u door tijdens uw (team)registratie één of beide immersion classes aan te vinken.
 

Gerelateerd nieuws

21/12/2023

Een zware cocktail dient zich aan, mogelijks aan de feesttafel, maar vermoedelijk ook anno 2024.

14/12/2023

Het komende halfjaar wordt voor vele industriesectoren minstens even de kuitspieren trainen om de kwantumsprong te maken. Als het economisch even lastig wordt, en de competitie in de nek ademt, dan komt innovatie, productiviteit en pragmatisch inzicht op de eerste plaats als u straks uw nieuwjaarsbrief in het bedrijf voorleest.

06/12/2023

De gebruikelijke ingrediënten, waaronder de timing, het marktconforme aanbod in de 7 technologieroutes, de sterke partnerships, de Connectivator, de Nocturne, de Expert Classes,... gecombineerd met de actuele geopolitieke, demografische en technologisch disruptieve setting, vormen de ideale receptuur voor de editie 2024.

19/04/2022

U hoorde het wellicht overal gonzen, onder collega’s, sectorgenoten en uw leveranciers… Indumation.be 2022, van 18 tot 20 mei in Kortrijk Xpo, opent voor de 6e maal de poorten naar het Walhalla van industriële automatisering en I4.0 (3 hectare met 240 mondiale techbedrijven on show). We verklappen u alvast de essentie - nog voor u hier verder...