VOLGENDE EDITIE
4 tot 6 FEB '26

Registreer via deze link voor uw gratis bezoek & boek ineens ook uw plaats bij één of meerdere van de Expert Classes, Immersion Classes en andere events op Indumation.be.

Expert Classes

Expert classes

Een high-end aanbod Expert Classes dompelt je onder in de nieuwste inzichten, voorspellingen en best practices van experten, competentiecentra en industry peers.

ONTDEK ALLE CLASSES

Nocturne

nocturne

De organisatie en 250+ exposanten verwelkomen u graag in deze meer informele setting op Indumation.be. Een avond vol belevenissen en randevents

ONTDEK MEER

Friday Teamday: Immersion Classes

friday

Ontdek onze experts die samen met jou op zoek gaan naar de wereld van Smart maintenance en samenwerking op de bedrijfsvloer.

ONTDEK FRIDAY TEAMDAY

Volledige beursagenda

full agenda

Ontdek de volledige beursagenda met expert classes, Friday Teamday, Sessies door exposanten en events.

ONTDEK DE AGENDA

Indumation learning tour - By Agoria

agoria

Een industriële automatisering ontdekkingstocht, een educatieve ontdekkingstocht voor alle leerlingen uit het ASO, BSO en TSO

ONTDEK MEER

Tech Guru Explosition

tech guru

Duik in de wereld van grensverleggende technologie & hun industriële toepassingen op woensdag 31 januari 2024 tijdens de Tech Guru Explosition!

ONTDEK DE EXPLOSITION

Meld aan voor de Industrial News nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het meeste recente nieuws over technologie- en industrievakbeurzen en schrijf in op onze Industrial News newsletter!

AANMELDEN

MEDIA PARTNERS

Maintenance magazine Metaalvak Metallerie Food Proceess Automation magazine Vraag&Aanbod Motion Control Foodtec AB Industrie vandaag Industrial Maintenance iNDUSTRIE KALANDER Engineeringnet Industrial automotion Industrie magazine