Call us

Het Walhalla van de industriële automatisering en Industrie4.0 terug in haar meest preferente periode:

INDUMATION.BE 2024: 31 januari & 1-2 februari 2024
in Kortrijk Xpo!

Indumation.be 2022 - de 6e editie van het snelst groeiend Benelux treffen voor industriële automatisering en industrie 4.0 - klokte af op 8.847 bezoekers uit de Benelux industrie. Ondanks een daling tegenover de recordeditie 2019 (10.414) en licht hoger dan editie 2017 (8.417) is het verdict van de 240 exposanten vrij unaniem : een geslaagde editie, vooral op het niveau van concrete leads die hun investeringen tijdens de pandemie hebben moeten uitstellen. Oorspronkelijk voorzien in februari 2021, werd Indumation.be omwille van de pandemie tot 2x toe uitgesteld. "Ondanks alle verrassingen en dubbel uitstel zijn we samen met onze bezoekers veilig geland. Een sterk resultaat", beamen organisatoren Industrialfairs en het kernteam van de federaties Agoria en InduMotion. " Het aantal exposanten steeg verder naar 240. Hiermee komt Indumation.be op een niveau waar haar impact Benelux-proporties aanneemt. Geruggensteund door de federaties Agoria en InduMotion, gaat Indumation.be voor een 7e editie in februari 2024, dus opnieuw in haar traditionele en meest preferente periode. Meer stats, facts & figures vindt u in dit persbericht.

De gebruikelijke ingrediënten, waaronder de timing, het marktconforme aanbod in de 7 technologieroutes, de sterke partnerships, de Connectivator, de Nocturne, de Expert Classes,... gecombineerd met de actuele geopolitieke, demografische en technologisch disruptieve setting, vormen de ideale receptuur voor de editie 2024 van het Walhalla van de industriële automatisering en Industrie4.0.

Technologische innovaties en oplossingen binnen 7 technologieroutes


Op de beursvloer van Indumation.be staan zowel de grootste industriële technologieproviders als de nieuwste techstartups die de industriële automatisering van morgen demonstreren :

  • Industriële apparatuur (elektrisch, hydraulisch, pneumatisch en mechanisch aangedreven)
  • Besturings- en bewegingstechnologie
  • Process Control Systemen
  • Test-, Meet- en Controletechnologie
  • Industriële Software, APPS en Business integratie softwareoplossingen of API’s (PLM, ERP, MES, LES, WMS, LIMS, EAM, CMMS, ...)
  • Technologie en slimme componenten voor Engineering, Systeemintegratie, Servicing, (Predictive) Maintenance, Supply Chain
  • Indumation of Things met o.m. Industrial Internet of Things (IioT), HMI, Data Analytics, AI, ML, Deep Learning, Digital Twins & Blockchain, 5 G & LoraWan, drone inspection…
Ontdek hier de diverse technologieroutes.
Bekijk de exposantenlijst van de editie 2022

De meeting place voor de Benelux industrial automation community

Indumation.be richt zich naar industriële professionals uit alle takken van de industrie (maak- en procesindustrie, logistiek, machinebouw, aerospace, energie- en nutsbedrijven, etc.) en publieke sectoren (overheden voor infrastructuur en organisatie).

Indumation.be richt zich zowel naar beslissers en eindverantwoordelijken (voor productie, logistiek, aankoop, projecten en ontwikkeling), als naar voorschrijvers en adviserende stafmedewerkers. Ook hogeschoolstudenten technologisch onderwijs en derdegraads studenten (onder begeleiding) worden zijn toegelaten.

Indumation.be staat telkens garant voor een unieke beurservaring én kennisoverdracht. Een high-end aanbod Expert Classes dompelt de bezoekende teams onder in de nieuwste inzichten, voorspellingen en best practices van experten, competentiecentra en industry peers. In de hub Connectivator verrijken experten, bezoekers, technologiefederaties en onderzoekscentra elkaar onder de pay-off Connect – Integrate – Innovate.

Meer info over het bezoekersprofiel: klik hier
Bekijk hier het programma van Expert Classes op Indumation.be 2022
Wil u op de hoogte blijven van alle evoluties omtrent Indumation.be ? Abonneer u hier op onze nieuwsbrief.Organizing Partners

Upcoming Events

Media Partners

Twitter

OrganisatieSales team

+32(0)56 24 59 41 – Evelien Desmyttere
+32(0)56 24 11 40 – Iris Devos
+32(0)56 24 59 44 – Mario Dejaegher 

Email
indumation@industrialfairs.com

Invent Media BV
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk


Wanneer


Woensdag 31 januari 2024
10.00 - 18.00 u

Donderdag 1 februari 2024
10.00 - 22.00 u (Nocturne vanaf 18.00 u)

Vrijdag 2 februari 2024
10.00 - 16.00 u

Waar


Kortrijk Xpo - hallen 1-4-5-6
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk (België)Volg Indumation.be !

       

© Invent Media : All rights reserved - Privacy Policy
edit afsluiten