VOLGENDE EDITIE
4 tot 6 FEB '26

Start2SmartMaintenance [NL]

Volledig programma

Start2SmartMaintenance [NL]

Wim Vancauwenberghe, BEMAS

vrijdag 02 februari 2024
icons8-watch Created with Sketch. 10:30-11:00

In deze presentatie verkent Wim Vancauwenberghe, directeur van BEMAS, de wereld van Smart Maintenance. Slim onderhoud is steeds meer een cruciaal onderdeel in de moderne industrie waarbij geavanceerde technologieën worden gebruikt om onderhoud efficiënter, betrouwbaarder en duurzamer te maken.

Wim begint met een inleiding op wat Smart Maintenance precies is en hoe recente technologische ontwikkelingen deze aanpak mogelijk hebben gemaakt. Vervolgens bespreekt hij enkele belangrijke bouwstenen van Smart Maintenance, waaronder het Industrial Internet of Things (IIoT), Data Analytics en Predictief Onderhoud, Digital Twins, Robotica, en Generatieve AI. Tenslotte gaat hij ook dieper in op de voordelen van Smart Maintenance, zoals verbeterde betrouwbaarheid en efficiëntie, kostenbesparingen, verlenging van de levensduur, en toegevoegde waarde voor duurzaamheid.

Tijdens de presentatie krijg je enkele fundamentele inzichten die je helpen om beter te begrijpen wat Smart Maintenance inhoudt en hoe het ook in jouw onderhoudsorganisatie kan worden toegepast.


Terug Toevoegen aan mijn programma Toevoegen aan agenda 2024-02-02 10:30 2024-02-02 11:00 Start2SmartMaintenance [NL]

Gelijkaardige events

icons8-watch Created with Sketch. 11:15-11:45
Start2Collaborate [NL]

Kom ontdekken hoe technologie samenwerking op de bedrijfsvloer kan faciliteren

Christophe Michiels SIRRIS

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 13:30-14:00
Start2Cybersecurity [NL]

Gedurende deze expertsessie geeft Kurt Callewaert een aantal praktische tips en tricks om de cyberweerbaarheid van jullie onderneming te verhogen.

Kurt Callewaert HOWEST CYBERSECURITY

Meer info Toevoegen aan mijn programma