VOLGENDE EDITIE
4 tot 6 FEB '26

Together for a sustainable future !

Producten

Together for a sustainable future !

09/01/2024

Het gebruik van de vier basis elementen vuur, lucht, water en aarde, gaat terug tot de oude Grieken. Onder meer Aristoteles gebruikte deze elementen als de fundamentele bouwstenen van alle materie. Onze moderne Fysica staat intussen uiteraard een heel eind verder. Desalniettemin gebruiken we als Endress+Hauser deze vier elementen graag om onze visie op sustainibility toe te lichten: 

Vuur: 

Vuur staat voor Energie en alles wat daarmee samen gaat. Als Endress+Hauser dragen we actief bij aan de energietransitie bij onze klanten. We ondersteunen onze klanten daarbij in de ontwikkeling van efficiëntere en propere processen.
Endress+Hauser is dankzij innovatie, koploper in het kwalitatief en kwantitatief meten
bij : Carbon Capture Utilization and Storage, de productie en transport van waterstof.
Dit doen we ook bij de aanmaak, opslag en transport van: Bio brandstoffen, methanol, ammoniak en andere nieuwe energie dragers. 
 
Portfolio : 

 • Zero loss (storage, transfer, distribution)
 • In line Quality Monitoring (Raman voor H2 / Carbon Capture … )  
 • Energy monitoring ( + VREG, CWAPE , … )  

 
Lucht :

Zonder zuivere lucht is leven op onze planeet niet mogelijk. Los van de energie transitie,  blijven het beperken van emissies, het verhogen van het rendement  en het beperken  van de CO2 uitstoot belangrijke onderwerpen voor de process industrie. Daarbij  is het geen evidentie om ten allen tijden te voldoen aan de legislatieve vereisten. Daarom hebben we als Endress+Hauser sterk geïnvesteerd in producten en diensten die u helpen meer te produceren, minder onderhoud nodig te hebben en het onderhoud gemakkelijker uit te voeren.  

Portfolio : 

 • Zero loss ( storage, transfer, distribution ) 
 • In line Quality Monitoring ( vb SWAS -> optimalisatie ketel )  
 • Services for ETS ( +HBT ) 
 • Maintenance Optimization  
 • Energy monitoring ( + VREG, CWAPE , … )  

Water

Water is leven en zuiver water betekent gezondheid.
Endress+Hauser staat zijn klanten sinds jaar en dag bij om de kwaliteit van hun proces-, drink- en afvalwater te monitoren en waar nodig bij te sturen. Ook de kwaliteitsborging bij het hergebruik van water is voor ons een belangrijk thema.  Daarnaast ondersteunen we onze klanten om bijvoorbeeld reinigingsprocessen zo kort mogelijk te maken, zonder afbreuk te doen aan de (voedsel) veiligheid vereisten.
Wist u ook dat vanuit de Endress familie er verschillende projecten lopen om drinkbaar water beschikbaar te maken voor iedereen? 

Portfolio : 

 • Water/Waste water treatment of the future  
 • In line Quality Monitoring (CIP Optimization, optimalisatie droogprocessen, …) 
 • Water re-use  
 • Energy monitoring ( + VREG, CWAPE , … )  

Aarde

Aarde is het fundament waarop we onze waarden, en onze verantwoordelijkheid naar de maatschappij bouwen. Als familie bedrijf willen we onze waarden zowel lokaal als internationaal verankeren. Endress+Hauser is ervan overtuigd dat onze economie het best ondersteund wordt indien de lasten en baten voor klanten, aandeelhouders en werknemers in evenwicht zijn. We willen daarvoor zorgen voor duurzame (lokale) tewerkstelling waarbij vriendelijkheid, engagement, duurzaamheid de bouwstenen zijn om ons te doen uitblinken in ons vakgebied.

 


icons8-email Created with Sketch. Contacteer ons!

Verzenden