Betrouwbare niveaudetectie in frituur-, pasteurisatie- en condensatieprocessen
De LMH-puntsensor garandeert een betrouwbare detectie van het medium, ongeacht of het op water- of oliebasis is, zelfs bij continu hoge temperaturen tot 250 °C. In de industriële voedingsproductie, zoals frituren, melkpasteurisatie of CIP/SIP-processen, helpt de sensor om een constante proceskwaliteit te behouden. Hetzelfde geldt voor toepassingen bij hoge temperaturen in de farmaceutische, chemische en biotechnologische industrie.
Sensor voor puntniveau- en temperatuurbewaking
De meettip is gemaakt van zuiver, robuust keramiek zoals typisch gebruikt door ifm. Deze slijtvastheid tegen abrasieve media zorgt voor een lange levensduur van de LMH. Dankzij IO-Link kan de sensor zowel de temperatuur van het medium als het puntniveau doorgeven, waardoor extra meetpunten overbodig worden.
Aanslagonderdrukking voor nauwkeurige en betrouwbare resultaten
De LMH biedt de effectieve aanslagonderdrukking die al bekend is van de LMT-puntsensor. Foutieve schakelingen, die kunnen leiden tot lege of overvolle containers, worden voorkomen.
Flexibiliteit dankzij afdichtingsconcept
De puntsensor is ontworpen voor gebruik in zowel hygiënische als industriële omgevingen. De aanpassing aan individuele omstandigheden wordt vereenvoudigd door het geavanceerde afdichtingsconcept.