VOLGENDE EDITIE
4 tot 6 FEB '26

Identificatie voor periodieke activiteiten

Producten

Identificatie voor periodieke activiteiten

22/01/2024

Om dagdagelijkse activiteiten vlot te laten verlopen worden er vaak ‘routes’ aangelegd zodat het voor een operator/ technieker eenvoudig bij te houden is bij welke punten hij dient halt te houden.

Een aantal frequent voorkomende toepassingen:

• Smeerroutes
Enerzijds puur om de verschillende punten en hun volgorde aan te geven, maar men zou ook nog begeleidende, praktische informatie voor de operator kunnen plaatsen op het label, zoals het type smeermiddel, frequentie, hoeveelheid etc.
Ook gebruik van barcodes bij deze toepassing is een tendens.

• Routes voor het opnemen van meterstanden
Laat de operator via de barcodeterminal ook onmiddellijk de meterstand invoeren.

• Routes voor ultrasone diktemetingen
Maak bij deze toepassing ook kennis met de Altec oplossing voor markering van punten voor ultrasone diktemeting. Met dit standaard label bent u in staat om de verschillende meetpunten ten velde visueel te maken en in kaart te brengen. In het midden van het label zit een ronde boring, die aanduidt waar de taster/meetkop geplaatst dient te worden. Op deze manier wordt bij elke meting op exact dezelfde positie gemeten.
Ook barcodes printen zijn mogelijk. Zo kan de technieker na het meten ook scannen. Hierdoor heeft u achteraf ook een volledige inventaris van gescande punten en beschikt u tevens over een getrouwe tijdsregistratie.
Via het aanbrengen van een label per punt kan men duidelijk zien bij welk punt men zich bevindt en wat de volgende bestemming is.
Door middel van aangepaste software op de barcodeterminal zou je zelfs perfect een informatieve melding kunnen laten verschijnen wanneer de betrokkene een halte heeft overgeslagen.
Bij elke scan ter plaatse kan er ook automatisch een tijdsregistratie bijgehouden worden.

Dit is een handige tool om na te gaan hoeveel tijd er besteed wordt aan een route, iets wat nuttige en efficiënte informatie kan opleveren voor de mensen die de planningen opmaken.


icons8-email Created with Sketch. Contacteer ons!

Verzenden