VOLGENDE EDITIE
4 tot 6 FEB '26

Patch OEE

Producten

Patch OEE

19/01/2024

De werkvloer is het kloppende hart van een productiebedrijf. Het is cruciaal om inzicht te hebben in realtime gegevens van uw productieactiviteiten om sneller te handelen en de productieprestaties te optimaliseren. Een eenvoudige verbinding met uw productieomgeving biedt betrouwbare realtime informatie om de prestaties van uw productieproces te helpen analyseren, zodat u sneller kunt handelen en de efficiëntie kunt verbeteren.

Patch OEE combineert realtime meetgegevens en gebruiksvriendelijke technologie om onmiddellijk productieverliezen te identificeren, OEE te meten en het behalen van plannen te optimaliseren. De zeer configureerbare prestatiedashboards bieden een uitgebreide analyse van de real-time productiestatus, met zichtbaarheid van meerdere shifts, lijnen en locaties. Dit biedt de perfecte mogelijkheid voor organisaties die hun fabrieksnetwerk willen standaardiseren met één versie van de waarheid.

Voordelen

»  Snelle implementatie - Zie snel resultaten met implementaties in minder dan drie weken.
»  Inzicht in prestaties - Breng verborgen capaciteit aan het licht en verlaag kosten met gedetailleerde verliescategorieën van uw OEE.
»  Live Zichtbaarheid & Controle - Blijf flexibel en responsief met actuele vs. geplande productie in real-time.
»  Naadloze flexibiliteit - Traceer en beheer product-naar-product omschakelingen en optimaliseer uitloopbeheer.
»  Proactieve productiekracht - Beïnvloed het volgende productie-uur via geautomatiseerde waarschuwingen bij slechte productieomstandigheden.


Document

icons8-email Created with Sketch. Contacteer ons!

Verzenden