VOLGENDE EDITIE
4 tot 6 FEB '26

Siemens Xcelerator

Producten

Siemens Xcelerator

15/01/2024

Siemens Xcelerator is een open digitaal business platform waarmee productiebedrijven en machinebouwers hun digitale transformatie eenvoudiger, sneller en op schaal kunt versnellen. Via Siemens Xcelerator krijgt u toegang tot een samengesteld portfolio van connected hardware en software, een krachtig ecosysteem van partners en een uitgebreide marktplaats.

Siemens Industrial Operations X is een onderdeel van Siemens Xcelerator. Met slimme IT-mogelijkheden en softwareontwikkeling helpt Industrial Operations X uw productieproces flexibeler, autonomer en mensgerichter te maken. Wist u dat een Industry 4.0-fabriek maandelijks gemiddeld 2.200 terabyte aan gegevens genereert?

Met Industrial Operations X-oplossingen worden deze data bruikbaar.  Het richt zich op de integratie van geavanceerde IT-capaciteiten en beproefde methoden van softwareoperaties in de wereld van automatisering: low code, edge, cloud computing en artificiële intelligentie (AI) worden gecombineerd met automatiseringstechnologie en digitale diensten.

Meer info op https://www.siemens.com/global/en/company/digital-transformation/xcelerator.html


icons8-email Created with Sketch. Contacteer ons!


Verzenden