VOLGENDE EDITIE
4 tot 6 FEB '26

Isotron, Innomatic en Ikologik

Producten

Isotron, Innomatic en Ikologik

15/01/2024

Innomatic, Ikologik en Isotron bundelen hun krachten als partners om gezamenlijk hun aanzienlijke bijdrage aan de evolutie van industriële automatisering aan u te presenteren op Stand 103.

Door de samenvloeiing van hun activiteiten vormen ze één integrator en aanspreekpunt die diverse klanten ondersteunt bij het optimaleren van hun industriële processen. Dit wordt bereikt door het vergroten van productiecapaciteit, het waarborgen van continuïteit, het valideren van kwaliteit, en het visualiseren en integreren van alle machine data.

Innomatic is gespecialiseerd in algemene procesautomatisering, met expertise in kwaliteitscontrole via Smart Vision als PSI van Cognex. Ze bieden hands-on aanpak met een scala aan diensten, waaronder ontwerp, op maat gemaakte automatiseringsprojecten, tekenwerk, programmatie op basis van Siemens technologie, elektrische bordenbouw en robotica.

Ikologik is uw partner voor het monitoren, aansturen en integreren van industriële processen. Met eigen software voor aansturing (MES), visualisatie, rapportage en slimme analyse van diverse procesgegevens, brengt Ikologik voortdurend de prestaties van uw productie-installaties in kaart.

Isotron combineert uitgebreide ervaring en specialistische kennis met een breed assortiment innovatieve en hoogwaardige industriële automatiseringsproducten om klanten te ondersteunen bij al hun industriële processen.


Document

icons8-email Created with Sketch. Contacteer ons!


Verzenden