Skip to content Skip to navigation

Newsletter

CONNECTIVATOR is de zone waar het bruist van nieuwe ideeën, concepten en visies omtrent industrieel innoveren. Onder de noemer Connect-Innovate-Integrate wordt niet enkel verwezen naar smart & integrated industry, maar ook naar de fysieke connectie van mensen in deze zone. CONNECTIVATOR voorziet immers een uitgebreid programma aan expert classes, interactieve demonstraties en netwerkmomenten, georganiseerd in samenwerking met universiteiten, hogescholen, competentie- en onderzoekscentra en technologiefederaties ( Agoria, Sirris, Flanders Make, ACTA, KUL, HOGENT, Xiak, POM, Vives, ……)
Agoria, Indumotion en organisator Invent Media vinden dat een beursplatform niet alleen een reflectie van de huidige markt, maar ook van de toekomstige markt moet zijn. De aanwezigheid van start-ups en scale-ups zorgt voor vers bloed en nieuwe toekomstige technologiespelers, die met hun nieuwe, controversiële en revolutionaire ideeën of producten hopelijk niet alleen inspireren maar ook voor een economisch terugverdienmodel kunnen zorgen.
De 5e editie van Indumation.be 2019, de snelst groeiende Benelux vakbeurs voor industriële automatisering en technologische innovatie, komt snel dichterbij. Binnen amper 3 maanden staan, verspreid over een beursoppervlakte van 25.000 m² in 4 hallen van Kortrijk Xpo, zo’n 220 leveranciers van technologie, componenten en oplossingen voor industriële automatisering, digitalisering, integratie en innovatie.

Meer dan 8000 bezoekers uit de Benelux -industrie komen van 6 tot 8 februari 2019 naar Kortrijk Xpo, voor de 5e editie van Indumation.be.

De 4e editie, meteen ook de grootste van Indumation.be, sloot af met 7.831 bezoekers uit de industrie en 831 studenten.