Skip to content Skip to navigation

Newsletter

De 4e editie, meteen ook de grootste van Indumation.be, sloot af met 7.831 bezoekers uit de industrie en 831 studenten.

Woensdag 8 februari tot en met vrijdag 10 februari is het zover! De poorten tot innovatie, automatisering en optimalisatie voor industrie en infrastructuren gaan heel even open…

U zou vandaag niet zover staan mocht u voor belangrijke innovaties over één nacht ijs gegaan zijn, zonder overleg met interne experts en externe technologieleveranciers. U kiest niet zomaar voor een nieuwe component, software of beladingssysteem voor de aanvoer van uw stukken, toch?
Een van de grootste problemen van een organisatie is de verantwoordelijken van de verschillende bedrijfsunits met de neuzen in dezelfde richting te krijgen. Elke bedrijfsafdeling (IT, R&D, productie, logistiek, aankoop, operations, ….) heeft een eigen taal en leeft op zijn eigen eilandje, veilig gecodeerd en verborgen in de organisatie.
Is dit nu allemaal gehypete technologiefictie of, integendeel, gezond boerenverstand? Indumation.be 2017 opteert voor gezond boerenverstand. Innovatie, competitiviteit en automatisering behoren tot het DNA van de winnaars binnen uw sector. “Innovate, automate and digitize or disappear”: een boude redenering, maar ze houdt steek.