Skip to content Skip to navigation

Indumation Learning Tour 2017

Indumation Learning Tour 2017

Agoria Industrial Automation, de producenten en leveranciers van industriële automatisatie in België, sturen nieuwsgierige scholieren tijdens de editie 2017 van Indumation terug op een industriële automatisering ontdekkingstocht met de INDUMATION LEARNING TOUR, powered by Agoria & Indumotion.

Van 8 tot en met 10 februari 2017 vindt INDUMATION.be 2017 plaats, de technologiebeurs voor Industriële Automatisering in de factory, process & infrastructure. Op de beurs laat Agoria leerlingen hands-on kennismaken met state-of-the-art productietechnologie die vandaag in de industrie gebruikt wordt.

Voor wie?

Voor groepen van 3 laatstejaars en 1 schoolbegeleider uit het technisch, beroeps of algemeen secundair onderwijs in België.ben.

Hoe werkt het?

De leden van Agoria zullen een deel van hun stand ter beschikking stellen voor de Indumation Learning Tour, een educatieve ontdekkingstocht voor technische scholieren.

  1. Ontdek: elk deelnemend team wordt op een geselecteerde stand gebrieft over zijn specifieke opdracht. Welke stand dat precies is en de exacte inhoud van de opdracht hangen volledig af van het domein waarop de betreffende school focust (b.v. elektriciteit, automatisatie, regeltechniek …) -. Teams zullen gelinkt worden aan exposanten in lijn met hun specialisatie.
  2. Do-it: na de briefing mogen de teams onder begeleiding diverse oplossingen voor het gepresenteerde probleem realiseren. Zo kunnen de deelnemers ‘hands-on’ kennismaken met innovatieve, hun wellicht nog vrij onbekende automatiseringsoplossingen. In elke deelnemende stand zal iemand klaar taan om een demonstratie te geven en de nodige tekst en uitleg te geven.
  3. Leertraject: In de laatste fase van het spel zullen de exposanten, die nauwlettend hebben toegekeken hoe de verschillende teams het voorgestelde probleem hebben aangepakt, zelf een oplossing en eventueel alternatieve methodes aanreiken

Elke deelnemende school keert met een prijs huiswaarts: bij de Indumation Learning Tour zijn er enkel winnaars. Het gaat om zeer waardevolle attenties, zoals een softwarelicentie, handgereedschappen,...


Waar & Wanneer?

Locatie: Xpo Kortrijk hallen
Tijdstip: woensdag 8 februari 2017.
Aanwezigheid op de beurs is vereist van 10 tot 16 uur. 

Schrijf u in met de leerlingen en begeleiders via http://www.agoria.be/nl/Indumation-Learning-Tour-2017.